Szalay-Engel Ügyvédi Iroda
dr. Szalay István L.L.M.
dr. Szalay-Engel Veronika
1013 Budapest, Alagút u. 1. mfszt. 6.
Telefon +36 1 786 5541, fax +36 1 786 5541
E-mail: info@szalay-engel.hu

Bemutatkozás

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtiszteli Irodánkat, engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

A Szalay-Engel Ügyvédi Irodában teljes körű, minden igényt kielégítő jogi szolgáltatással várjuk Önt Budapest szívében, közvetlenül az Alagútnál az I. kerületben. Irodánk elsősorban klasszikus, főként ingatlanokkal és társasági jogi ügyekkel kapcsolatos polgári jogi, valamint munkajogi, kereskedelmi jogi területeken működik, továbbá vállaljuk a mindennapi gazdasági életben felmerülő bármilyen jogi problémája megoldását, akár német, vagy angol nyelven is.

Ügyvédi tevékenységünk kiindulási pontja valamennyi jogi kérdés alapos átvizsgálása. Mottónk a lelkiismeretes, közvetlen, gyors szolgáltatás annak érdekben, hogy Ön Irodánkból elégedetten, egy gonddal könnyebben távozhasson.

Irodánk több könyvelő-adótanácsadó, ingatlanközvetítő, hitelügyintéző valamint belsőépítész, építőipari-kivitelező céggel karöltve törekszik arra, hogy ügyfelei igényeit minél szélesebb körben elégíthesse ki.

Irodánk ügyfelei között éppúgy megtalálhatók nemzetközi és magyar nagyvállalatok, mint kisvállalkozások és magánszemélyek.

Alapelvünk, hogy a nagy nemzetközi ügyvédi irodákhoz hasonló minőségi szolgáltatást és a kis ügyvédi irodák által kínált személyes figyelmet és törődést is biztosítsuk ügyfeleinknek.

dr. Szalay István L.L.M.
dr. Szalay István L.L.M.
önéletrajz
dr. Szalay-Engel Veronika
dr. Szalay-Engel Veronika
önéletrajz